Win een uitje met jullie BSO!

Win, win, win! 

Alleen al meedoen met Aan de Bakdag is winst voor alle bakkers en kopers van cupcakes natuurlijk, maar de echte winst is er voor de kinderen in het kinderdorp Meru die jullie helpen met deze actie. Omdat iedereen zo hard aan de slag gaat, lijkt het ons leuk dat jullie als deelnemende BSO's een extra prijs kunnen winnen.

Wie het meeste geld ophaalt, wint een prachtig prijs voor de BSO. Ook kunnen jullie als BSO weer een prachtige verkoopkraam maken. Onder leiding van een vakkundige jury, bestaande uit onder meer SOS Kinderdorpen ambassadeur Kim-Lian van der Meij, zal er in oktober een winnaar worden gekozen die met 20 kinderen van de BSO een middagje SnowWorld Zoetermeer (inclusief materiaal) cadeau krijgt.

Wat moeten jullie doen?

Maak op Aan de Bakdag een mooie foto van jullie kraam en upload deze op jullie actiepagina hier op deze website. Deel daarnaast ook een foto van jullie kraam op Instagram met #aandebakdag2019 en vergeet @soskinderdorpen niet te taggen! De winnende BSO krijgt vanzelf bericht van het Aan de Bakdag-team.