De winnaars zijn bekend!

Normal 8f1e8cfa879e30f7d5067875677f3ef154b1c3e9
18-11-2019 | 10:02

Het is zover! Vandaag maken we de winnaars van de prijzen bekend. Wat hebben jullie allemaal goed je best gedaan met het bakken en versieren van de cupcakes. En wat hebben jullie een fantastisch bedrag opgehaald met z'n allen!

We hebben twee prijzen die we mogen weggeven. 

Haal het meeste geld op! 

Wie het meeste geld ophaalt, wint een prachtig prijs! Allereerst natuurlijk eeuwige roem. Daarnaast winnen jullie als BSO toegangskaartjes voor 20 personen voor de prachtige attractie THIS IS HOLLAND waar je zowel leert als vliegt over Nederland. Meer weten? Ga naar www.thisisholland.com  De winnaar van deze prijs is BSO Buitengewoon uit Soest. Zij hebben maarliefst € 916,- op weten te halen. Een superprestatie! Van harte gefeliciteerd.

Maak de mooiste verkoopkraam!

Ook konden jullie als BSO natuurlijk weer een prachtige verkoopkraam maken. Uit alle verkoopkramen kozen we een winnaar die met 20 kinderen van de BSO een middagje SnowWorld Zoetermeer (inclusief materiaal) cadeau krijgt. Wat hebben we veel creatieve verkoopkramen gezien. De ene nog mooier dan de andere. De winnaar van deze prijs is BSO De Robbe uit Enschede. Van harte gefeliciteerd. Heel veel sneeuwplezier!

De winnaars krijgen persoonlijk bericht van het Aan de Bakdag-team