We gaan bijna winnaars kiezen; stort je opbrengsten!

Normal 7d7e2685f3afd4a431268ad4c582aaf86cbcb3f2
13-11-2019 | 07:00

Zijn jullie volgende week de gelukkige winnaars?

Aankomende maandag, 18 november, is het zover. Dan worden de winnaars bekend gemaakt van de prachtige uitjes die jullie kunnen winnen! Heb je nog opbrengsten liggen van jullie Aan de Bakdag? Stort deze dan nog vóór maandag 18 november via jullie persoonlijke actiepagina op www.aandebakdag.nl. Want dan wordt bekend gemaakt welke BSO's hebben gewonnen.

De echte winst is er natuurlijk voor de kinderen in Kenia die jullie hebben geholpen met deze het bakken en verkopen van jullie cupcakes. Omdat iedereen zo hard aan de slag is gegaan vinden wij dat jullie als deelnemende BSO's ook een mooie prijs mogen winnen.

We hebben twee prijzen die we mogen weggeven. 

Haal het meeste geld op! 

Wie het meeste geld ophaalt, wint een prachtig prijs! Allereerst natuurlijk eeuwige roem. Daarnaast winnen jullie als BSO toegangskaartjes voor 20 personen voor de prachtige attractie THIS IS HOLLAND waar je zowel leert als vliegt over Nederland. Meer weten? Ga naar www.thisisholland.com  

Maak de mooiste verkoopkraam!

Ook kunnen jullie als BSO weer een prachtige verkoopkraam maken. Uit alle verkoopkramen zal een winnaar worden gekozen die met 20 kinderen van de BSO een middagje SnowWorld Zoetermeer (inclusief materiaal) cadeau krijgt.

Maak op Aan de Bakdag een mooie foto van jullie kraam en upload deze op jullie actiepagina hier op deze website. Deel daarnaast ook een foto van jullie kraam op Instagram met #aandebakdag en vergeet @soskinderdorpen niet te taggen!

De winnende BSO’s krijgen bericht van het Aan de Bakdag-team.