Schrijf je nu in!

Normal 479dead949977600965937463d6fbe14c74a9c3b
04-09-2018 | 12:00

En de inschrijving voor Aan de Bakdag is geopend! Zijn jullie een BSO en willen jullie graag aan de bak om kinderen in Meru, Kenia te steunen? Ga dan aan de bak! Het bakpakket wordt gratis toegezonden (wees wel snel, want op = op).

Doen jullie mee?

Laat de ouders en hun kinderen dan via een mail, nieuwsbrief of via de begeleidende brief uit het bakpakket aan de ouders weten dat jullie op 25 oktober meedoen met Aan de Bakdag. En maak een actiepagina aan hier op de website voor jullie BSO. Let op! Doe je mee als BSO met meerdere locaties? Maak dan voor elke locatie een aparte actiepagina aan! Gebruik hiervoor een uniek e-mailadres per locatie. Vragen of hulp nodig? Laat het weten via info@aandebakdag.nl.

 

Ambassadeur

Leuk om te weten is dat Kim-Lian van der Meij al jaren ambassadeur is voor SOS Kinderdorpen en dat zij ook dit jaar mee gaat bakken op een van de deelnemende BSO's.

 

Aan de Bakdag-kit

Download zelf de materialen van de Aan de Bakdag-kit. De kit bestaat uit: een kleurplaat (print zoveel je wilt), een Aan de Bakdag slinger (idem), bedankkaartjes voor cupcakekopers of donateurs.

 

Blijf op de hoogte

Lees al het Aan de Bakdag-nieuws hier op de website, via social media of in de nieuwsbrief die je van ons krijgt.