Met zijn allen aan de bak!

Op donderdag 25 oktober was het weer ‘Aan de Bakdag’. Met 14.000 kinderen van bijna 700 BSO’s kwamen we in actie voor SOS Kinderdorpen. En we gaan door! Dus hebben jullie de smaak te pakken gekregen? Of hebben jullie niet meegedaan en willen jullie alsnog helpen? Ga dan vooral lekker (verder) aan de bak!

De doneerknop op deze site houden we open en graag blijven we op de hoogte van jullie mooie bakprestaties via #aandebakdag. 

We blijven doorbakken

Door cupcakes te bakken, versieren en verkopen, zorgen jullie er voor dat er zoveel mogelijk geld wordt binnengehaald voor een betere toekomst voor kinderen in Meru, Kenia.

Wil jij doneren?

Doneren kan altijd hier

Nog vragen? Mail naar info@aandebakdag.nl. 

 

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 58.000 (113%)
Bekijk alle

Actie-ambassadeur Jill Schinhofer bakte mee

26-10-2018 | 14:30 Gisteren zijn wij door heel Nederland met 14.000 kinderen cupcakes gaan bakken, versieren en verkopen. En creatief multitalent Jill Schinhofer, bekend van haar tekeningen en televisie, bakte als actie-ambassadeur mee met de kinderen van BSO De Groeivilla in Amsterdam! Check alle foto’s op onze instagram @soskinderdorpen! Of ga naar het filmpje op onze Facebook via https://www.facebook.com/soskinderdorpen/. 
Lees meer
Bekijk alle donateurs
€ 116

Anoniem

13-06-2019 | 14:15